Saturday
July 26, 2014

Homework Help: SCIENCE HELP PLEASE PLEASE

Posted by Please on Wednesday, January 15, 2014 at 7:59am.

Post a New Question Current Questions
Homework Help: Science. NEED HELP PLEASE
Posted by Kalie on Tuesday, January 14, 2014 at 11:04pm.


Can someone check if these are right:
Tell the reaction rate
1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. Answer: increasing TEMPERATURE
2.) Question: a mixture of baking powder, flour, sugar, and eggs is placed in the oven. Answer: Increasing TEMPERATURE
3.) Question: a large medicine tablet is crushed before being swallowed. Answer: decreasing SURFACE AREA
4.) Question: Enzymes in the small intestine act on food as it is being digested. Answer: decreasing CATALYSTS
5.) Question: bellows are used to fan a fire in a fireplace. Answer: increase SURFACE AREA
6.) Question: charcoal bricks are broken into smaller pieces before being placed I'm an outdoor grill. Answer: increase SURFACE AREA
7.) Question: a soft drink containing carbonic acid, which decomposes into carbon dioxide and water, is placed in the refrigerator. Answer: decreasing CONCENTRATION

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

science and history - How did the apollo 11 space mission pave a way for 1.) ...
to KEEGAN - Please use "Post a New Question" and then be sure to ask a question...
science - Subjects Art Business Computers English Foreign Languages Health Home...
math - Subjects Art Business Computers English Foreign Languages Health Home ...
DrBob222 please check - DrBob222 please check my physics question posted at 8:...
Math - Post a New Question Current Questions Homework Help: Math (HELP PLEASE) ...
TO ALL STUDENTS - Please remember these things: 1. This is a homework help ...
Science (Cont.) - Can anyone please answer my science question???? PLEASE!! if ...
Physical Science - Objects accelerated to relativistic speeds....live shorter or...
Science 8R - help!!!!!!!!!!!!!!!!! (anyone????) - Homework - Draw a graduated ...

Search
Members