Saturday
August 2, 2014

Homework Help: Science

Posted by Kalie on Tuesday, January 14, 2014 at 10:43pm.

Can someone check if these are right:
Tell the reaction rate
1.)Question: one antacid tablet is placed in a glass of cold water, while another table is placed in a glass of hot water. Answer:TEMPERATURE
2.) Question: a mixture of baking powder, flour, sugar, and eggs is placed in the oven. Answer: TEMPERATURE
3.) Question: a large medicine tablet is crushed before being swallowed. Answer: SURFACE AREA
4.) Question: Enzymes in the small intestine act on food as it is being digested. Answer: CATALYSTS
5.) Question: bellows are used to fan a fire in a fireplace. Answer: SURFACE AREA
6.) Question: charcoal bricks are broken into smaller pieces before being placed I'm an outdoor grill. Answer: SURFACE AREA
7.) Question: a soft drink containing carbonic acid, which decomposes into carbon dioxide and water, is placed in the refrigerator. Answer: CONCENTRATION

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

Physical Science HELP - Can someone check if these are right: Tell reaction rate...
Physical Science - Can someone check if these are right: Tell reaction rate 1.) ...
Physical science - Help Please . Aisha drops an antacid tablet in water and ...
physical science - Help please. Aisha drops an antacid tablet in water and ...
SCIENCE - Craig sees a glass with ice tea sitting on the table. He notices that ...
science - a glass is partially filled with water. Five ice cubes are placed in ...
chem1151 - please me solve During an experiment to measure the efficacy of an ...
Biology Chemistry Part - I'm trying to calculated the rate of reaction In this ...
Chemistry(Please check, thank you!!) - For my rate of reaction experiment I have...
8th grade science - A glass of water is placed on a very sensitive scale and ...

Search
Members