Post a New Question

Math

posted by on .

Caitlin has a $10 gift certificate to a music store. She has chosen a number of CDs from the $7 bargain bin.If the cost of the CDs is $32 after the gift certificate is credited how many CDs did she buy?

  • Math - ,

    Total Cost = 10 + 32 = $42.

    CDs Bought = $42/$7 = 6.

  • Math - ,

    23

  • Math - ,

    I believe that the answer is 6 but I still have some confusion so if you can please respond to this?

    32+10=42 so then 42/7=6

  • Math - ,

    Total Cost = 10 + 32 = $42.

    CDs Bought = $42/$7 = 6.

  • Math - ,

    97

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question