Posted by **Nnuh** on Saturday, October 26, 2013 at 2:22pm.

Mr. Sanchez took his wife and two children to the circus. Tickets were $7.50 for adults and $5.25 for children. Mr. Sanchez had $30 to spend. Was that enough to pay the tickets? What, if any, change did he get back?

7_50+5_25=12.75

12.75+12.75=25.50

30_25.50=4.5

This is the answer right or f

- Grade 3math -
**Writeacher**, Saturday, October 26, 2013 at 2:26pm
Mr Sanchez + wife = 7.50 + 7.50 = $15.00

Two children = 5.25 + 5.25 = $10.50

$15.00 + $10.50 = ??

- Grade 3math -
**Nnuh**, Saturday, October 26, 2013 at 2:47pm
My. Answer false or no

- Grade 3math -
**Writeacher**, Saturday, October 26, 2013 at 2:52pm
http://www.wolframalpha.com/input/?i=%2430+-+%2425.50+%3D+

If you'd use proper notations (dollar signs, decimal points), I'd be able to tell better.

## Answer this Question

## Related Questions

- math - tickets for a football match are sold at $30 for adults and $15 for ...
- Algebra Part II - The local radio station is giving away some tickets to the ...
- math - a group of people pay $720 admission at an amusement park. Thad adult ...
- Math - Tickets to a game are $5 for adults and $2 for children. Six hundred ...
- math - Admission tickets to the local Nutcracker production cost $2.50 for ...
- math - Admission to a movie is $11 for adults and $8 for children. If the ...
- Algebra 2 - At a county fair, adults' tickets sold for $5.50, senior citizens' ...
- Algebra 2 - At a county fair, adults' tickets sold for $5.50, senior citizens' ...
- Math - Andrea sells tickets at the Showtime Cinema. On Thursday night, Back to ...
- Math - how would you solve this problem? Adult tickets to a play cost $12 and ...