Friday
March 24, 2017

Post a New Question

Posted by on Tuesday, October 15, 2013 at 7:18pm.

There are 48 apple slice in the fruit salad that Ben's dad prepared for dinner. The slices were cut from apples that were sliced into 7 pieces each. That means that there were 48/7 apples used. How many apples were used in the salad? Express the answer as a mixed numbers.

  • Math - , Tuesday, October 15, 2013 at 8:43pm

    7×6=42
    7×7=49
    so there are 6 and (48-42)=6/7 apples,
    or 6 6/7 apples.

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question