Thursday

February 26, 2015

February 26, 2015

Posted by **vincent** on Wednesday, July 17, 2013 at 1:13am.

- math. -
**mahesh**, Wednesday, July 17, 2013 at 1:23amDistance covered in 4 hrs=4y

Return distance=2x4y=8y and speed=5y Hence time of return trip=8y/5y=1.6hr

Halt=1hr

Total time=4+1+1.6=6.6hrs

**Answer this Question**

**Related Questions**

Math - Ramon drives at a rate of 60 miles per hour. He stops for lunch after ...

maths - A motorist travels 120 miles to his destionation at an average speed of ...

Math HELP! - Find the unit rate. Rounf to the nearest tenth, if necassary. 344 ...

math - A boy travels on his bicycle at the rate of 6 miles per hour and his ...

Math- Multi-step word problems - A plane traveling from Phoenix to Washington, D...

math - The distance an automobile can travel in h hours at an average rate of 50...

math - The distance an automobile can travel in h hours at an average rate of 50...

math - A cyclist bikes x distance at 10 miles per hour and returns over the same...

maths - a hiker walk due east at 4km per hour and a second hiker starting from ...

math - 18. A cyclist bikes x distance at 10 miles per hour and returns over the ...