Posted by Anonymous on Monday, May 6, 2013 at 3:30pm.
Brianna works at a sunglass shop. She earns $9 per hour and a $1 commission for each sale she makes. From July 1 to July 5, she saves all her money and doesn’t spend anything.
Each day, from July 1 to July 5, Brianna worked 4 hours.
• On July 1, Brianna made 4 sales.
• On July 2, Brianna made 3 sales, and worked 1 extra hour.
• On July 5, Brianna made 2 sales.
If Brianna had $225 at the end of July 5, how much money did she have on the morning of July 1?

math  Ms. Sue, Monday, May 6, 2013 at 3:43pm
7/1  36 + 4 = 40
7/2  45 + 1 = 46
7/5  36 + 2 = 38
Add the totals together and subtract from 225.

math  Anonymous, Monday, May 6, 2013 at 3:52pm
Flora’s class collected 236 books. They are placing the books in boxes. If each box holds 8 books, how many boxes can they fill? if there are books left over, what portion of the last box will be filled?
30 full boxes
29 full boxes and 1 box that is full
29 full boxes and 1 box that is full
28 full boxes and 1 box that is full

math  Ms. Sue, Monday, May 6, 2013 at 4:25pm
Your last question and answers don't make sense.
Answer This Question
Related Questions
 math  abigail works at a skateboard shop. she earns $8 per hour and $1 ...
 English  1. What day is July 22?  It is Sunday. 2. What day is on July 22?  ...
 English  Could you please check these sentences on a school trip? Thank you ...
 Statistics  Use the following dates to compute the ALOS and median LOS and ...
 Accounting  Hawkeye Electric Company engaged in the following transactions ...
 accounting  Question 2.) Hawkeye Electric Company engaged in the following ...
 English  1. I met her in mid July. 2. I met her in middle July. 3. I met her in...
 Business  I am working on an unadjusted trial balance and the assignment says ...
 Financial Accounting  I am working on an unadjusted trial balance and the ...
 English  Could you please let me know which alternatives are best? I really ...
More Related Questions