Friday
March 24, 2017

Post a New Question

Posted by on Tuesday, April 9, 2013 at 9:40pm.

How to figure if 60 cookies were baked and 7/12 were given away, how many are left?

  • 6th grade math - , Tuesday, April 9, 2013 at 9:47pm

    Multiply

    7/12 * 60 = 420/12 = 35

    60 - 35 = ?

  • 6th grade math - , Saturday, October 10, 2015 at 3:47pm

    60 divided by 12 = 5
    5 times 7 = 35

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question