Posted by lidia on Monday, March 18, 2013 at 7:55pm.
A bookshop had 60 boxes of pencils. Each box contained 85 pencils. Half of the pencils were packed into packets of 25 pencils and the rest were packed into packets of 20.
How many packets of pencils were there altogether?
My answer is 229 am i right?
How many pencils were left over?
My answer is 10, am i right?

math  PsyDAG, Tuesday, March 19, 2013 at 2:44pm
60 * 85 = 5100
2550/25 = 102
2550/20 = 127 + 10 over
102 + 127 = 229
I guess you are right.