November 25, 2015

Homework Help: Spanish

Posted by Vicky on Tuesday, March 5, 2013 at 4:13am.

Hi! I did the work but I'd like to know if my answers are right; we were supposed to answer these questions with complete sentences:

1. ¿Alguna vez has comido insectos?
Answer: Afortunadamente, no he comido insectos.

2.¿Cuánto tiempo has estudiado español?
Answer: Sólo he estudiado español desde el año pasado.

3.¿Cuánto tiempo has estudiado en VEDU?
Answer: Tengo desde el año pasado.

4. ¿Alguna vez has bailado salsa?
Answer: Yo no he hecho bailar salsa.

5.¿Cuál es la mejor película que has visto?
Answer: La mejor película que he visto es una película japonesa llamada "Confessions".

6.¿Has comprado un auto o una bicicleta?
Answer: No lo he hecho. Embarazosamente, todavía no puede andar en bicicleta.

7.¿Has leído algún libro interesante?
Answer: No es poco, pero mi favorito es "Tenemos que hablar de Kevin".

8.¿Cuál es la mejor comida que has comido?
Answer: Me encanta comer pollo con salsa de queso.

9.¿Qué deporte ha jugado tu mejor amigo o amiga por más tiempo?
Answer: Mi mejor amigo no hacer deporte.

10.¿Estás interesado o interesada en aprender español?
Answer: Sí, porque es una lengua hermosa!

This is what I was trying to say with each answer:
1.Fortunately, I have not eaten insects.
2.I've only studied Spanish since last year.
3.I have since last year.
4.I have not ever done salsa dancing.
5.The best movie I've ever seen is a Japanese film called "Confessions".
6.No I have not. Embarassingly, I still can't ride a bike.
7.Not recently, but my favorite is "We Need To Talk About Kevin".
8.I love to eat chicken with cheese dip.
9.My best friend does not play sports.
10.Yes, because it is a beautiful language!

Thank you in advance~

Answer this Question

First Name:
School Subject:

Related Questions

More Related Questions