Wednesday

July 23, 2014

July 23, 2014

Posted by **Megan** on Wednesday, February 27, 2013 at 5:17pm.

d=

t=

help please

- Science -
**Megan**, Wednesday, February 27, 2013 at 5:50pmHelp!!!!!!

- Science -
**Megan**, Wednesday, February 27, 2013 at 5:50pmHelp!!!!!!

- Science -
**Ms. Sue**, Wednesday, February 27, 2013 at 5:53pmAdd the speeds to get d.

Add the times to get t.

- Science -
**Megan**, Wednesday, February 27, 2013 at 8:45pmThanks so you add 3+4+2.5=9.5 for distance.

25+40+30=95

9.5km/95min=0.1km/min=6 km/hr.

so 6km/hr is the answer to everything or this whole problem?

**Related Questions**

Math - George walks 3 km on Monday and 4 km of Tuesday and 2.5 km on Thursday . ...

chemistry - a radioactive material is undergoin nuclear decay. After 40 minutes...

stats - Time taken in mins for student to walk to school. 1-5 mins (4 students) ...

gen - this is my schedule I made up.. What does everyone thing? I do take breaks...

physics - A ferris wheel makes one rotation in 15 minutes. Find your car's ...

Math - A ferris wheel makes one rotation in 15 minutes. Find your car's location...

IS141 - extended response: Dekendra is keeping a log of the miles she walks each...

math - Mandy runs 4km in 18min. She plans to run in a 15km race. How long will ...

math - Sean began painting his house on Monday. He worked 5 hrs longer painting ...

Math - Lawrence records the number of minutes he reads each day show below Day 1...