2. Suppose that the amount of algae in a pond doubles every 4 hours. If the pond initially contains 90 pounds of algae, how much algae will be in the pond after 12 hours?
I think the answer is D.
How on earth did you get 114 lbs.???
At the end of 4 hours >> 90 * 2 = 180 lbs.
At the end of 8 hours >> 180 * 2 = 360 lbs.
At the end of 12 hours >> 360 * 2 = 720 lbs.
Thank you - just misread the question...