Thursday

July 31, 2014

July 31, 2014

Posted by **Jake** on Tuesday, January 22, 2013 at 10:46pm.

- Math -
**Steve**, Wednesday, January 23, 2013 at 1:05pmthe two planes cover 580+620=1200 miles per hour.

So, they travel for 2700/1200 = 2.25 hrs before meeting. (why?)

In that time, the 2nd plane has traveled 2.25*620 = 1395 miles, so it is 1305 miles from LA.

**Related Questions**

math question - Problem A businessman drives from Washington, D.C. to Boston, a ...

math word problem - Here's the latest from the UMW math department: Andy drove ...

Math - It takes a plane 40 minutes longer to fly from Boston to Los Angeles at ...

Math - An airplane traveled from Boston to Las Vegas making a stop in St. Louis...

Math - An airplane traveled from Boston to Las Vegas making a stop in St. Louis...

algebra (21) - A polot flies 630 miles wit a tail wind of 35 miles per hour. ...

math-word problem - A plane flies with a ground speed of 160 miles per hour if ...

math - Ten minutes after a plane leaves the airport, it is reported that the ...

Math - A truck traveling at an average rate of 45 miles per hour leaves a rest ...

math - A woman drove to work at an average speed of 40 miles per hour and ...