Posted by lidia on .
cam had 35 more coins than kip. She gave he share to kip who divided all the coins equally into 3 stacks. If each stack has 45 coins,how many coins did cam have at first?
My answer is 85, am i right if i am right please show me how you got the answer?

5th grade math 
Ms. Sue,
You're right.

5th grade math 
lidia,
I need you to answer one more question that i do not know the answer to every single time.
Nan bought 10 plates and 5 mugs. Each mug cost 1/3 the price of each plate.If she paid $450 and received $30 in change, how much did each mug cost? Please show you you got the answer. 
5th grade math 
Ms. Sue,
I found the answer by trial and error.
10 plates * $36 each = $360
5 mugs * $12 each = $60
360 + 60 + 30 = $450 
5th grade math 
lidia,
sorry to bother you again but i forgot to ask you one more question. i hope you don't mind.
Rosa and Marty had the same amount of money.After Rosa spent $45 and Marty spent $117, Rosa had 4 times as much money as Marty. How much money did Rosa have at first?
I don't know the answer to this one so can you show me how you got your answer and what's your answer? please. 
5th grade math 
shellubanda,
you add 117 5 times and you will get your awser

5th grade math 
nicole,
i do not know ask my friend adititi