Post a New Question

please help!

posted by on .

I'm having trouble with this word problem. Two friends Jodi and Abe go horseback riding on the same trail in the same direction. Jodi's horse travels at 5 miles per hour while Abes horse travels at a slower pace. After 2 hours they are 2 miles apart. Find Abes horse speed.

I set this up as a table and did 2x+2(x+5)=2 solved it but I guess I got it wrong can anyone help me please

  • please help! - ,

    Jodi: 5 * 2 = 10 miles in 2 hours

    Abe: 10 - 2 = 8 miles

    8/2 = 4 mph

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question