posted by emily on .
A football team gained 4 yd, lost 2 yd, gained 11yd, lost 8 yd, and then lost 9 yd. Find the net gain or loss.
4 + 11 = 15 yards gained
2 + 8 + 9 = 19 yards lost
15 - 19 = ?
so the 15 - 9=4 okay thanks ms. sue for helping me with my 7th grade pre algebra hw I will probably need more help I will jut post my other questions too.
Note that that's 4 yards lost.
and then like um my next question is maria had $123 she spent $35,loaned $20 to a friend and received her $90 paycheck how much does she have now? so you would do 123 -20=103
and then 103 - 20=83
and 83 + 90 =wich is 173 so that would be the answer right?
No. See my answer above.
During a 3 day period the team gained 6 points, lost 10 points, and gained 2 points. What is the total change in points for the 3 days.