Post a New Question

math

posted by on .

my present salary is $1,560.00. I was offered a new position at $8.60 per hour with 1 1/2 hrs pay for overtime after 40 hours of work per weeke. How man hours of overtime per week would I need to earn the $390.00 per week.

  • math - ,

    8.60 * 40 = 344

    390 - 344 = 46

    8.60 * 1.5 = 12.90

    46/12.90 = ?

  • math - ,

    3.5

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question