Saturday

October 25, 2014

October 25, 2014

Posted by **Kia** on Wednesday, August 1, 2012 at 11:45pm.

- Algebra -
**Bosnian**, Thursday, August 2, 2012 at 12:08amAfter half hour studen have 9 - 1 = 8 $

x = 8 / 1.25 = 6.4 h

A partial hour is charge the same as a full hour so x = 6 h

0.5 + x = 0.5 + 6 = 6.5 h

**Answer this Question**

**Related Questions**

algebra - Parking in a student cost $3 for the first half hour and $1.50 for ...

algebra - parking in a student lot cost $1 for the first half hour and $1.75 for...

Algebra - Parking in a student lot cost $2 for the first half hour and $1.25 for...

Algebra - Parking in a students lot cost $1 for the first half hour and $1.25 ...

Algebra - Parking in a student parking lot costs 2.00 for the first half hour ...

algerbra - parking in a student lot costs $1 for the first half hour and $1.25 ...

math - a parking lot charges 1.50 for the first hour of parking and 55 cents for...

math - a parking lot charges $1.50 for the first hour of parking and 55 cents ...

Maths - Mrs Smith pays kate for babysitting by giving her 10 cents for the first...

math - peggy wants to give piano lesson at her home.she has 10 students per week...