Thursday
March 23, 2017

Post a New Question

Posted by on Wednesday, April 18, 2012 at 8:15pm.

You have decided to move 300km away from your current residence. The truck costs $40 per day and $0.12 per kilometre. If it will take you 2 days to return the truck, how much will the round trip cost you? (Assume that tax is included.)

  • math - , Wednesday, April 18, 2012 at 8:20pm

    I assume that you'll return the truck near your new home.

    (40 * 2) + (0.12 * 300) = ?

    I'll be glad to check your answer.

  • Math Grade 12 - , Wednesday, April 18, 2012 at 8:36pm

    40 x 2 = 80
    0.12x300=36
    80+36=116

    so for two ways would it be

    40x2=80
    0.12x600= 72
    80+72=152.

    is that how much the round trip would cost me ?

  • math - , Wednesday, April 18, 2012 at 8:46pm

    Right!

  • Math Grade 12 - , Wednesday, April 18, 2012 at 8:48pm

    Right on :) , Thank you Ms.Sue
    Would you be able to please help me with another question ?

  • math - , Wednesday, April 18, 2012 at 8:54pm

    You're welcome.

    I'll try to help you with another question. Please post it as a new question.

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question