Posted by Frances on Sunday, March 4, 2012 at 5:35pm.
Jay and Tia are planning to buy snack chips.
• Individual bags of chips cost $3.00 each.
• Each case of chips contains 10 bags and costs $25.00.
a. If Jay buys 1 case of chips, what is the cost per bag? Show or explain how you got your answer.
b. How much money would Jay save if he bought 4 cases of chips instead of 40 individual bags of chips? Show or explain how you got your answer.
c. If Tia buys 20 individual bags of chips and Jay buys 3 cases of chips, what is the cost
per bag for all of these chips together? Show or explain how you got your answer.
d. Next week individual bags of chips will be on sale. The price of each individual bag will be reduced by 20%. Which of the following will cost less?
• 10 individual bags of chips on sale
or
• 1 case of chips at the regular case price

MATH (ASAP)  Ms. Sue, Sunday, March 4, 2012 at 5:44pm
a.
25/10 = $2.50 per bag
b.
4 * 25 = 100
40 * 3 = 120
120  100 = $20
I'll be glad to check your answers for c. and d. 
MATH (ASAP)  Frances, Sunday, March 4, 2012 at 5:52pm
C.20*3=60
25*3=75
60+75=135
D.I DON'T GET THIS ONE.CAN I HAVE HELP ON THIS ONE 
MATH (ASAP)  Ms. Sue, Sunday, March 4, 2012 at 5:59pm
You didn't answer the question for c.
what is the cost
per bag for all of these chips together?
d.
(3 * 0.8)/10 = 2.40 
MATH (ASAP)  Frances, Sunday, March 4, 2012 at 6:21pm
D.2.40*10=$24.00
$25.00
SO THE ANSWER 24.00 
MATH (ASAP)  Ms. Sue, Sunday, March 4, 2012 at 6:27pm
No. Read the question carefully:
Which of the following will cost less?
• 10 individual bags of chips on sale
or
• 1 case of chips at the regular case price