Wednesday
March 29, 2017

Post a New Question

Posted by on .

A girl cycles from her house to a friend’s house at 22 km/h and home again at 26 km/h. If the
round trip takes 54 min, how far is it to her friend’s house?
Round your answer to the nearest 0.1 km.
[

  • math - ,

    22 + 26 = 48
    48/2 = 24 km/h

    54 / 24 = 2.25 = 2.3 km

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question