Tuesday
July 7, 2015

Homework Help: Reading

Posted by Brayden on Tuesday, January 31, 2012 at 5:27pm.

1. Everyone hates frozen peanut butter sandwiches.
Answer: O
Circle:Everyone

2. The secretary keeps the peanut butter sandwiches in a refrigerator in the faculty room.
Answer:F

3. Money was stolen three days in a row from students.
Answer: F

4. Diane is one of the bossiest girls in the 6th grade.
Answer:O
Cirlce:one of

5. Mrs.Hanson should not have checked through Jenifer's desk.
Answer:O
Cirlce:should not

6. Else is the new girl and some of the class makes fun of her because she is overweight.
Answer:F

7. Mrs.Hanson did not find the money in Richard's desk.
Answer:F

8. Mrs.Hanson is a very strict teacher.
Answer:O
Cirlce:very

9. Everyone thinks Elsie is a thief.
Answer:O
Cirlce:Everyone

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Members