Posted by Amna on .
If you move 10 km North, 10 km East, and 10 km South,
a) What is your displacement?
b) What is the total distance you traveled?
X = hor = 10 km,East.
Y = ver = 10 km-10km = 0.
a. Using the origin as starting point,
D = Vf - Vs = 10 - 0 = 10 km.
Vf = Final value; Vs = Sarting value.
b. d = 10 + 10 + 10 = 30 km.