Posted by **lori** on Sunday, October 2, 2011 at 12:14pm.

Sally and marta had the same number of postcards. After sally sold 18 of her postcards, marta had 4 times as many postcards as sally. How many postcards did each girl have to begin with?

- math word problems -
**Steve**, Monday, October 3, 2011 at 5:06am
s = m

(s-18)*4 = m

4s-72 = s

3s = 72

s = 24

they both started with 24

sally sold 18, leaving her with 6. marta then had 4 times that.

- math word problems -
**leia**, Tuesday, November 18, 2014 at 7:58pm
a box of chalk and 2 staplers cost ten dollars. three boxes of chalk and two staplers cost eighteen dollars. find the total of one box of chalk and one stappler

- math word problems -
**isyss**, Tuesday, March 10, 2015 at 4:47pm
$7

- math word problems -
**Anonymous**, Thursday, September 24, 2015 at 8:02pm
Hi

- math word problems -
**David**, Saturday, October 10, 2015 at 4:07pm
18+6=24

24-18=6

6x4=24

They both started off with 24 cards

## Answer This Question

## Related Questions

- math - Sally and Marta had the same number of postcards. After Sally sold 18 of ...
- math - Sally and Marta had the same number of postcards. After Sally sold 18 of ...
- math - Sally and Marta had the same number of postcards. After Sally sold 18 pf ...
- math - The ratio of the number of postcards john had to the number of postcards ...
- math - sally and marta had the same number of postards. after sally sold 18 ...
- math - The ratio of the number of postcards john had to the number of postcards...
- Pre-Algreba - The ratio of the number of postcards john had to the number of ...
- math - The ratio of the number of postcards john had to the number of postcards ...
- Math - Sally and Marta have the same number of postcards
- math !!!! :O - The ratio of the number of postcards john had to the number of ...

More Related Questions