Wednesday

September 17, 2014

September 17, 2014

Posted by **Edward** on Monday, July 18, 2011 at 12:55am.

- physics -
**Henry**, Monday, July 18, 2011 at 9:14pm10m/s^2 is acceleration an not speed.

Did you mean 10m/s?

D = 10*90 + 15*120 + 5*60,

D = 900 + 1800 + 300 = 3000m = total distance.

T = 90 + 120 + 30 + 60 + 15 = 315s.

V = D / T = 3000m / 315s = 9.52m/s.

**Answer this Question**

**Related Questions**

science - The bus driver's manager wants to know the average speed at which the ...

science - The bus driver's manager wants to know the average speed at which the ...

Science - The rest stops the driver made are included in the calculations ...

introductory Facts and concepts - On page 111 of your reading material there is ...

Algebra-HELP!!!! - When Amy drives her car to work, the trip takes 1/2 hour. ...

algebra - When Amy drives her car to work, the trip takes 1/2 hour. When she ...

algebra - When Amy drives her car to work, the trip takes 1/2 hour. When she ...

Maths - There are x people in the bus. When the bus stops y people get off and 6...

physics - 1.The speed of a train increased from 15 mi/hr to 25 mi/hr in a ...

Algebra 2 word problem - Just wanted to check to see if these are correct. Thank...