Sunday

September 21, 2014

September 21, 2014

Posted by **lindsey** on Tuesday, May 24, 2011 at 1:53pm.

- geometry -
**Ms. Sue**, Tuesday, May 24, 2011 at 3:12pm90 * 5280 = 475,200 feet

475,200 / 17.6 = 27,000 seconds

60 * 60 = 3,600 seconds per 1 hour

27,000 / 3600 = 7.5 hours

- geometry -
**Marcus**, Tuesday, June 7, 2011 at 2:05pmXY bisects and is perpendicular to line segments AB and CD . AB = 96 inches, and line segment AP = 52 inches. What is the length of XY ?

**Answer this Question**

**Related Questions**

geometry - How many hours will it take a bicyclist traveling 17.6 feet per ...

geometry - How many hours will it take a bicyclist traveling 17.6 feet per ...

Math - A bicyclist travels 20 miles per hour. How long would it take the cyclist...

Math-Urgent - A circus performer is juggling clubs while standing on stilts. He ...

MATH!!! - To measure the length of a hiking trail, a worker uses a device with a...

Math - A squirrel is moving at a speed of 15 feet per second. At this rate, how ...

Math - Dorothy and Rosanne are baking cookies for a party. Working alone, ...

algebra1 HELP PLEASE Thanks you!! - The function gives the speed in feet per ...

Algebra - Dorothy and Rosanne are baking cookies for a party. Working alone, ...

Pre-Algebra Check - 1. Round your answer to the nearest tenth, if necessary. 22 ...