Friday
November 21, 2014

Homework Help: English

Posted by Emily on Tuesday, April 5, 2011 at 8:57pm.

Need to correct the verb if not correct and if correct just leave. Thanks for looking at this for me...

1. King Arthur LEARNED about the magic sword from Merlin the magician. ANSWER=correct

2. My older sister LEARNED me to read when I was in kindergarten. ANSWER=taught

3. Marie LAY down and took a nap on the sofa. ANSWER=laid

4. Where have you LAIN my magazine? ANSWER=lay

5. The science fiction story is SETTING on the coffee table. ANSWER=correct

6. Did you SIT the keys down on the kitchen table. ANSWER=Correct

7. The hot-air balloon RAISES above the treetops. ANSWER=rose

8. Scrooge ROSE Bob Cratchit's salary at the end of A Chistmas Carol. ANSWER=correct

9. We raised the flag in front of our school this morning. ANSWER=Rose

10. Please SIT down over by the sofa. ANSWER=correct

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

English - Here are the first sentences I turned into indirect speech. Can you ...
English - I left out the following sentences. i have problems in finding ...
English - Is it B? What is the main idea of the story of Morte d’Arthur by Sir ...
com155 - By the time I graduate I will have learned the roles education takes in...
English - Here are the other sentences I changed into indirect speech. 1)Arthur ...
English - I really need to know if everything is OK. I hope you'll check them by...
English - I forgot to include the following sentences on "The Legend of King ...
English Grammer - Correct the incorrect verb form. Write the correct verb form ...
English Grammar - The verb exercise is a regular verb. Exercise has a consonant ...
English - I realized I sent you the same sentences twice. Here are my ...

Search
Members