Wednesday
October 1, 2014

Homework Help: English

Posted by Ann on Sunday, April 3, 2011 at 3:42pm.

Need to decide which form is needed:present participle, past, past participle of each verb in parentheses.

1. Nora (see) the toy exhibit at the museum. ANSWER=Seen
2. People (speak) French in parts of Canada. ANSWER=spoke
3. That character has (say) "Good Grief" several times. ANSWER=said

4. The tiny pin (burst) the large balloon. ANSWER=burst

5. In the science fiction story, computers had (take) over the world.
ANSWER=taken

6. My brother (teach)me to change a flat bicycle tire. ANSWER=taught

7. The valuable painting had (lie) in an old barn for years. ANSWER=lied

8. I have (give) you all the hints I can. ANSWER=given

9. My friend has (write) a new short story. ANSWER=writen

10. I have (make) my final desision. ANSWER=made

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

English - Write the verbs in the following sentences. Then identify each verb as...
english - 7.Sneezing spreads colds. Present participle Gerund Infinitive Past ...
English - 1.All of the balloons on the string (popped) except two. 2.Do you (...
English - What is a verb form ending with -ing called? 1. gerund infinitive ...
lal - present and past participle i have to write if each participle are past or...
language arts - directions: decide which form of the verb given in parenthases ...
English - In the following sentence, which principal part of the verb describe ...
Language Arts - In the following sentence which principal part of the verb ...
English - Whats a correct principal part of a verb , and infinitive part of a ...
Spanish - 1.Choose the correct past participle for the Spanish verb cantar. A. ...

Search
Members