Sunday

April 20, 2014

April 20, 2014

Posted by **matt** on Saturday, April 2, 2011 at 6:47pm.

- math -
**Henry**, Monday, April 4, 2011 at 7:33pm1St. = 52 Windows.

2nd = 52 - 6 = 46.

3rd = 46 - 6 = 40.

4th = 40 - 6 = 34.

5th = 34 - 6 = 28.

6th = 28 - 6 = 22.

7th = 22 - 6 = 16.

8th = 16 - 6 = 10.

Total = 52 + 46 + 40 + 34 + 28 + 22 + 16 + 10 = 248 Windows.

- math -
**Anonymous**, Sunday, May 22, 2011 at 5:02pmWhat is the sum of a 12–term arithmetic sequence where the last term is 13 and the common difference is –10?

**Related Questions**

Math - a building with 143 windows has more than two floors; each floor has the ...

Math - a building with 143 windows has more than two floors; each floor has the ...

computer - What is the chronological order of the release of Microsoft GUI ...

Introduction to Computers - The command prompt found on Windows 7 and Windows 8 ...

Math - a contractor's designing one side of an office building 48 feet in length...

Math HELP!! :( - a contractor's designing one side of an office building 48 feet...

Math - Please help Ms.Sue! a contractor's designing one side of an office ...

Math - An elevator starts on the 100th floor of a building. It descends 4 floors...

Physics - Calculate the change in potential energy of a 86.9 kg man when he ...

Math - You are given the job of laying carpet for a six-story building. At each ...