Tuesday
October 21, 2014

Homework Help: English

Posted by Emily on Wednesday, March 23, 2011 at 9:00pm.

Have a question on Simple Verb Tenses. Need to reswrite each sentence, using the correct form of the verb in parentheses with s,ed,or will.. Thank for looking and helping me~~

1. Long ago Plutarch___ stories of Greeks and Romans. (RELATE) Answer=related

2. Today we___a person's life story a biography.(call) Answer=will call

3. Writers today still___from Plutarch. (learn) Answer=will learn

4. His work___a modelfor future biographes as well. (be) Answer=will be

5. Modern biography___three hundred years ago. (originate) Answer=originated

6. In 1800 Mason Weems___a biography of George Washington. (publish) Answer=published

7. In the 1806 edition, he___the story of the cherry tree.(include) Answer=included

8. People___ about that story for years to come. (talk) Answer=will talk

9. Today readers___the truth of some of Weem's stories. (question) Answer=will question

10. Someday I___ his account of Washington's life. (read) Answer=will read

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

English - Write a sentence that matches the form provided in the description (...
English - Thank you Ms. Sue and SraJMMcGin for your help. SraJMMcGin thanks for ...
English - I feel stupid for not knowing these but I can't figure it out! So in ...
English 9 grade - HOW COULD I CREATE A SENTENCE USING THREE ADJECTIVES A ...
english - What is the simple subject and simple predicate of the following ...
Verb tenses - The question I need help with says "rewrite the following ...
english - tell me whats wrong with this sentence 'The teacher should have taken ...
Grammar tenses - use the following passage Just outside the cafe', Zach stopped ...
English - Write the verbs in the following sentences. Then identify each verb as...
English - Which verb is the italicized word? The baby is (this is italicized) ...

Search
Members