Friday

July 31, 2015

July 31, 2015

Posted by **dk** on Thursday, January 6, 2011 at 7:57pm.

what is his average (mean) for the week? explain how you found your answer.

what is the median score for the week? explain how you found your answer.

what is the mode for his socres for the week? explain how you found your answer.

he rented shoes for $2.50 and paid $1.50 for each game. if he paid with a $10 bill, how much change did he receive?

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 8:04pmI'll be glad to HELP you with these problems after you tell me what you know and what you don't know about their answers.

In other words, you make an effort, and we can then help you.

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 8:38pmi add first 107+105=212/2=106/2=53

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 8:47pmi don't this is right or wrong

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 8:48pmi don't no this is right or wrong

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 8:58pmYou need to add all four numbers first. Then divide the sum by 4 to find the mean.

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 9:14pm424/4=106

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 9:15pmRight! :-)

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 9:19pmthis is all what about another one

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 9:25pmThis site shows you how to find the median and the mode.

http://www.purplemath.com/modules/meanmode.htm

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 9:52pmthe median is 105 and 107

and i don't about mode

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 9:54pmThe median is half way between 105 and 107 -- so the median is 106.

This set of numbers doesn't have a mode. All of the numbers are different.

How do you think you can solve the last problem?

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 10:00pm10.00-1.50=$8.50 he receive back

and my son did 2:50+1:50=4:00 then he subtract 10:00-4:00 =$6:00 he receive back

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 10:06pmHe played 4 games. So we multiply 1.50 times 4 = $6.00.

He paid $2.50 to rent shoes.

$2.50 + $6.00 = $8.50

$10.00 - 8.50 = ? change

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 10:29pm10.00-8.50=$1.50

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 10:33pmRight. :-)

- 4th grade -
**dk**, Thursday, January 6, 2011 at 10:38pmthank you very much for helping me and my son

- 4th grade -
**Ms. Sue**, Thursday, January 6, 2011 at 10:50pmYou're very welcome.