Friday
April 18, 2014

Homework Help: Medical Billing and Coding

Posted by Piet on Tuesday, January 4, 2011 at 5:40pm.

1. In addition to providing average wholesale pricing, federal
Upper limits on pricing, and retail pricing for OTC products,
This drug information source also provides comprehensive
Directories listing pharmaceutical manufacturers, pharmaceutical
Wholesalers and third-party administrators.
A. The Red Book
B. Hospital Pharmacy
C. Merck Manual
D. Index Nominum

2. Which source will provide the best dosing information for a
Five-year-old child?
A. Geriatric Dosage Handbook
B. American Drug Index
C. The second volume of the USP DI
D. Pediatric Dosage Handbook

3. Which source is organized by body systems with information?
On treatment using OTC items?
A. American Drug Index
B. PDR for Nonprescription Drugs
C. Handbook of Nonprescription Drugs
D. Physicians’ Desk Reference

4. Which source gives patient drug information in lay language?
A. The first volume of the USP DI
B. the second volume of the USP DI
C. Drug Facts & Comparisons
D. AHFS Drug Information

5. Which of the following would be considered a primary source of information?
A. An original research report
B. An index
C. An abstract
D. A consumer Web site

6. Which source lists drugs alphabetically and identifies a generic name of a brand-name
Product?
A. Patient Drug Facts
B. Drug News Weekly
C. American Drug Index
D. Clinical Pharmacology

7. Which electronic resource covers FDA-approved and investigational prescription and
Nonprescription drugs, as well as non-U.S. preparations?
A. Lexi-CALC
B. DRUGDEX by Micromedex
C. Medical Drug Reference
D. Drug Topics

8. What online resource would you use to search for a medical abbreviation or acronym as well finding a particular drug manufacturer?
A. The Merck Manual
B. Formulary
C. HIPAA
D. MediLexicon

9. Which source provides the best worldwide drug coverage and is published by the pharmaceutical Press in London with an electronic version available by Thomson Micromedex?
A. Martindale: The Complete Drug Reference
B. The Merck Manual
C. AHFS Drug Information
D. USP/NF (United States Pharmacopeia/National Formulary)

10. In which one of the following sources can a pharmacist find brief descriptions of,
Disease conditions and treatments?
A. King Guide to Parenteral Admixtures
B. Physicians’ Desk Reference
C. The Merck Manual
D. Package inserts

11. Which of the following sources is found in most pharmacies and is often used for brand
And generic names?
A. Formulary Advisor
B. Drug Facts & Comparisons
C. DrugDigest
D. Patient Drug Facts

12. The Handbook on Injectable Drugs is most useful for information on
A. providing patient information for injectable drugs.
B. generic name identification.
C. brand-name identification.
D. compatibility with other drugs.

13. What is the name of a Web-based research program that allows you to search?
Databases produced by the National Library of Medicine?
A. DrugDigest
B. PubMed Reader/MEDLINE Reader
C. USP DI
D. Epocrates

14. Which of the following statements about a package insert is correct?
A. It’s produced by the FDA.
B. Copies can be found in the USP/NF.
C. It doesn’t have all the necessary information to safely prescribe a product.
D. It contains only information approved by the FDA.

15. The Physicians’ Desk Reference line of products includes
A. the Concise Guide for Pharmacists.
B. the journal called Pharmacotherapy.
C. MedlinePlus.
D. Drug Information Handbook.

16. Which one of the following is a printed source of information intended specifically for?
Patient education?
A. The Physicians’ Desk Reference
B. Drug Facts & Comparisons
C. The second volume of the USP DI
D. The American Drug Index

17. Which drug information source is published quarterly and provides information to
Reduce risks associated with combining and/or switching medications?
A. The Merck Manual
B. The United States Pharmacopeia Dispensing Information (USP DI)
C. Formulary
D. Hansten and Horn’s Drug Interactions Analysis and Management
40

18. Which of the following statements about the NDC numbers is correct?
A. NDC stands for National Drug Coalition.
B. NDC numbers are assigned to all prescription and nonprescription drugs, as well as durable medical equipment.
C. The first two digits identify the manufacturer.
D. NDC numbers are required for all prescription medicines.

19. Which of the following pharmacy periodicals produces online information for retail?
Management and store operations?
A. Pharmacy Choice Newsletter
B. Drug News Weekly
C. Drug Topics
D. Pharmacy Times

20. In addition to comprehensive manufacturer listings, the _______ contains pharmaceutical wholesaler and third-party administrator directories.
A. DrugDigest
B. Drug Topics Red Book
C. Drug Information Handbook
D. Pharmacy Times

Answers
1. A
2. D
3. C
4. B
5. A
6. C
7. A
8. A
9. A
10.D
11.B
12.A
13.B
14.A
15.D
17.D
18.B
19.B
20.C

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

managerial economics - Discuss, in some detail, the following pricing concepts, ...
Drug Information Sources - Can someone review over these questions and MY ...
Drug Infromation Sources - Can someone review over these questions and MY ...
marketing2 - Identify your preferred pricing strategy (penetration, skimming, ...
Economics - For each of the following products, write a few sentences answering ...
marketing - what are the pricing issues in the product category? for the brand ...
Investing - If the market is efficient, what happens to the intrinsic value (...
Marketing - How do the strategic pricing and distribution decisions made by ...
marketing - Develop a pricing strategy for your chosen product/service. Discuss ...
marketing - A large community hospital, River Valley, has recently begun to ...

Search
Members