Post a New Question

math

posted by on .

if the employee is fulltime at $9.50hr (plus 20% for benefits) and works one hour of overtime at 1.5 salary, what would the cost be for one week?

  • math - ,

    How many hours per week is considered "fulltime?"

  • math - ,

    40

  • math - ,

    40 * 9.50 = $380

    $380 * 1.2 = $456

    1.5 * 9.5 = 14.25

    $456 + 14.25 = ?

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question