Posted by **mi** on Wednesday, September 1, 2010 at 10:08pm.

tisha works 5 days a week as a paramedic. she has 10 holidays off and 3 weeks vacation every year. if tisha never misdes a regular day of work, how many days does she work in each year that is not a leap year?

- math -
**Ms. Sue**, Wednesday, September 1, 2010 at 10:18pm
5 * 52 = 260 days

10 + 15 = 25

260 - 25 = ?

- math -
**mi**, Wednesday, September 1, 2010 at 10:30pm
she would have two days a week off. this would mean that her 3 weeks vacation is 3x7=21 days. please respond.

- math -
**Ms. Sue**, Wednesday, September 1, 2010 at 10:34pm
The question asks how many days she works.

If she worked 5 days a week for 52 weeks, she'd work 260 days.

I subtracted her 10 holidays and the 15 days that she didn't work.

- math -
**mi**, Wednesday, September 1, 2010 at 10:44pm
3 weeks vacation days equal 21 days. we are off two days a week.

## Answer This Question

## Related Questions

- Math - The health food store that you manage employs seven clerks, Invidual ...
- math - The federal minimum wage is $7.25 per hour. a. How much will a worker at ...
- c++ - The distance between two cities is 500 miles. Let us call these cities as...
- math - If a guy works. For every 40 hours, he gets 2 hours of vacation days ...
- math - how do you convert weeks into minutes? my question is, convert 8 weeks ...
- Chemistry - You work at a fastr food restaurant 5 days a week, 6 hours a day, ...
- math - I need help with this question for school tom. "Tisha is five years older...
- Math - the average employee in the united states works for about 248 days per ...
- Math - A carpenter agrees to work under the conditions that he is to be paid $5....
- Math - Ansgar is writing a novel. He writes seven days a week. On each of those ...

More Related Questions