Post a New Question

math

posted by on .

a student has $8 to spent on a phone call.the cost of the call is $0.34 for the first minute and $0.24 for each additional minute. how long can the student talk on the phone?

i think the answer is...
$8-$0.34=$7.66
$7.66/$0.24=31.9
so i guess its about 31 to 32 minutes
$0.24*31=$7.44
$7.44+$0.34=$7.78 that's to low
then i trie
$0.24*32=$7.68
$7.68+$0.32=$8.02
thats to high so i don't know please help me

  • math - ,

    31 minutes + 1 minute (first minute) = 32 minutes

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question