Friday
November 21, 2014

Homework Help: Health

Posted by B B on Wednesday, March 31, 2010 at 10:29pm.

I was wondering if these are correct.

1. The patient had a cystectomy. What does the root of this word mean?

A. Kidney
B. Bladder
C. Sac
D. Meatus

Answer: C

2. When the uterus extends outside the !@#$%^&, a condition known as ______ exists.

A. dysplasia
B. hyperplasia
C. Bartholin's gland abscess
D. prolapse

Answer: A

3. The patient had a diagnosis of Addison's disease, which is caused by decreased functioning of the adrenal cortex. Which of the following medications may have been prescribed?

A. Glucotrol
B. Humulin
C. Solu-Cortef
D. Pitressin

Answer: A

4. The tissue under the microscope appeared to be adenocarcinoma. What type of examination did the pathologist perform?

A. Microscopic
B. Gross
C. Palpation
D. Auscultation

Answer: A

5. The patient complains of a tender uterus. Inflammation and infection are present in the uterus, fallopian tubes, and ovaries. What diagnosis does this statement indicate?

A. Uterine prolapse
B. Ovarian cyst
C. Pelvic inflammatory disease
D. Eclampsia

Answer: C

6. The surgical procedure on the operative report was iridectomy. (ir/o-) means

A. tear
B. eyelid
C. glassy
D. iris

Answer: D

7. A wealthy 14-year-old girl is in outpatient counseling for stealing. This behavior is an example of a/an

A. anxiety disorder
B. impulse-control disorder
C. somatoform disorder
D. personality disorder

Answer: B

8. What is the main difference between treating cancer with radiation therapy and treating cancer with chemotherapy?

A. Radiation treats cells within the radiation field; chemotherapy treats cells throughout the body.
B. Radiation is performed only externally; chemotherapy is performed only internally.
C. Radiation is used before surgery; chemotherapy is used after surgery.
D. Radiation is used on carcinomas; chemotherapy is used on sarcomas

Answer: A

9. The main criterion for drugs classified as controlled substances is their level of

A. adverse reaction with other drugs
B. effectiveness in treating a particular disease
C. side effects
D. addiction potential

Answer: D

10. Why is it important for a pharmacist to provide drug counseling to patients?

A. To attempt to avoid any adverse reactions with another drug
B. To avoid lawsuits from patients experiencing reactions to a drug
C. To increase the effectiveness of the drug
D. To explain antidotes for drugs with toxic effects

Answer: A

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

nursing - A patient had a cystectomy. What does the root of this word mean? A. ...
Health - 1. The patient had a cystectomy. What does the root of this word mean? ...
Medical Terminology - A pyelogram was performed on a 43-year old male patient. ...
medical terminology - A pyelogram was performed on a 43 year old male patient. ...
medical terminology - Could someone please check my answers. If they are wrong ...
Grammar - Select the paragraph which is correctly punctuated: A) Extremely ...
health - 1. Which of the following best describes catheterization? A. Burning ...
medical terminology - A patient had a radiogram performed. What does the root ...
health - 1. Which of the following best describes catheterization? A. Burning ...
statistics - A drug is essential to the profileration of lymphocytes can cause ...

Search
Members