Thursday
July 24, 2014

Homework Help: Health

Posted by B B on Tuesday, March 30, 2010 at 1:52pm.

Ok, here you go Ms. Sue. These are what I think the answers might be. Please correct me if they are not right. And thank you.

1. A 15-year old female patient has experienced daily nausea for the past two months. The patient states that she feels like "I've eaten something that has upset my stomach.: She denies vomiting and weight loss. The patient has noticed a weight gain of 10 lb within this two-month period. Which heading of the medical history and physical examination does this statement represent?

A. Family history
B. Chief complaint
C. Social history
D. Present illness

Answer: B

2. The patientís glucose is 80 mg/dL (80 mg% is approximately an equivalent expression some hospitals and other health care institutions use the former unit construction, whereas others use the latter); creatinine, 0.2 mg/dL (0.2 mg% is approximately an equivalent expression); and albumin is within normal limits. These test results represent part of a

A. blood chemistry profile
B. urinalysis
C. electrocardiogram
D. diagnosis

Answer: A

3. The lateral ports were removed. Where would these ports be located?

A. Toward the back
B. Toward the head
C. Farthest from the median
D. Toward the front

Answer: A

4. A 65-year-old patient has a murmur over the apex of the heart. What does the term apex represent?

A. Tip
B. Nearest the middle
C. Front
D. Back

Answer: A


5. The patient reports smoking three packs of cigarettes per month. She denies drug and alcohol use. This statement is an example of

A. social history
B. family history
C. physical examination
D. chief complaint

Answer: A

6. The patient went into cardiac arrest. The (-ac) portion of the word is a/an

A. noun suffix
B. plural suffix
C. combining form
D. adjective suffix

Answer: A

7. A 16-year-old patient is having problems with a swollen gland on the left side of her neck. The physician is most likely to use __________ to determine if the gland has any atypical characteristics.

A. auscultation
B. percussion
C. palpation
D. visualization

Answer: C

8. During surgery 1 cm of subcutaneous fat is revealed. What does the prefix in the word subcutaneous mean?

A. Across
B. Under
C. Around
D. Within

Answer: B

9. The patientís face shows pustular lesions and comedone formation. The skinís surface is quite inflamed. Which of the following diagnoses best describes this statement?

A. Rosacea
B. Sebaceous cyst
C. Acne vulgaris
D. Measles

Answer: A

10. A 33-year-old patient was admitted to the hospital for treatment of angina. The physician's medication orders included nitroglycerin. What type of action does this drug have?

A. Palliative
B. Placebo
C. Therapeutic
D. Prophylactic

Answer: C

11. The patient was brought to the hospital emergency room with a stab wound to the patellar area. A needle was inserted to remove synovial fluid from the joint. What type of procedure was done?

A. Arthrocentesis
B. Revision arthroplasty
C. Meniscectomy
D. Ostectomy

Answer: A

12. The patient was prescribed suppositories to be inserted rectally for nausea and vomiting. What drug administration route is being used in this scenario?

A. Gastrointestinal
B. Intramuscular
C. Parenteral
D. Subcutaneous

Answer: C

13. The medication presently prescribed is Rhinocort Aqua spray. This medication is taken through which medication route?

A. Rectal
B. Inhalation
C. Topical
D. Intravenous

Answer: B

14. The young womanís arm was covered with tiny ephelides, which are

A. birthmarks
B. freckles
C. small tumors
D. cysts

Answer: B

15. What does the abbreviation ďADĒ represent in a medical report?

A. Left ear
B. Both ears
C. Right ear
D. Right eye

Answer: D

16. Anna has an upper respiratory tract infection. She has had a fever of 103F for the past three days. She is taking Tylenol to help reduce her fever. What type of drug action does this medication provide?

A. Placebo
B. Prophylactic
C. Therapeutic
D. Palliative

Answer: C

17. The patient had a free-moving clot. What is another term for this type of clot?

A. Gangrene
B. Embolism
C. Stenosis
D. Murmur

Answer: B

18. History revealed that the patient previously underwent a post surgical procedure to correct valvular stenosis. What is the name of this procedure?

A. Echocardiogram
B. Cardiac catheterization
C. Heart valve
D. Commissurotomy

Answer: D

19. Chief complaint: Pallor, numbness in the fingers. History of present illness: A 69-year-old female has temporary constriction of arterioles on the skin. Which of the following diagnoses would fit the physicianís impression?

A. Unstable angina
B. Pleural effusion
C. Raynaudís phenomenon
D. Congestive heart failure

Answer: C

20. With the patient lying in the supine position, the carotid vein was cut. What operative procedure was done?

A. Angioplasty
B. Atherectomy
C. Embolectomy
D. Phlebotomy

Answer: B

21. A 42-year-old black male is admitted to the hospital several times for the treatment of PVCs. Which of the following conditions does the patient have?

A. Phlebitis
B. Premature ventricular contractions
C. Peripheral vascular disease
D. Pericarditis

Answer: C

22. Which of the following terms describes a bluish discoloration of the extremities due to inadequate supply of oxygen?

A. Coarctation
B. Carditis
C. Acrocyanosis
D. Regurgitation

Answer: C

23. Chief complaint: The patient states, ďI feel like something is stuck in my windpipe.Ē What is another term for windpipe?

A. Pharynx
B. Trachea
C. Diaphragm
D. Epiglottis

Answer: B

24. This 52-year-old school teacher was diagnosed in 1997 with_________. This cancer type represents 90% of all malignancies.

A. mixed-tissue tumor
B. sarcoma
C. carcinoma
D. multiple myeloma

Answer: D

25. Plan: Hammer has scheduled the patient for chemotherapy. The patient had a mastectomy on June 1, 2000. Chemotherapy used after surgery is referred to as

A. adjuvant chemotherapy
B. hormone therapy
C. biologic therapy
D. simulation

Answer: A

26. This patient has adenopathy of the lymph nodes. (Aden/o-) means

A. gland
B. disease
C. tumor
D. cancer

Answer: B

27. A patient with bronchitis is directed to take Humabid. What type of medication is being prescribed?

A. Expectorant
B. Antihistamine
C. Antiemetic
D. Diuretic

Answer: A

28. The patient was diagnosed with hemothorax. What does the suffix in this term mean?

A. Chest
B. Breath
C. Nose
D. Lung

Answer: C

29. The patient was experiencing indigestion almost every day. The physician performed an upper GI series, also known as a _________ test.

A. bronchographic
B. barium enema
C. cholangiographic
D. barium swallow

Answer: B

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

math - I asked sue a question yesterday and don't understand the answer can you ...
Ms. Sue - Ms. Sue, can you tell me of whether my answers to the questions of ...
health and social - 1.what is meant by health and well-being? 2. what is meant ...
Health Law - please check my answer thanks :) Sue says that her claim is based ...
To. Ms. Sue - Ms. Sue can you please take a moment to look at my post, I don't ...
englise - i need help with home work and i don't know what some of the stuff ...
Math: Homework Check! - Can you check to see if my answers are correct. If ...
Ms.Sue - Pygorean Theroem answers please check - Explain if a triangle with the...
3 grade english ms sue - draw conclusions when you draw a conclusion,you reach a...
Economics - Describe three specific measures the government can use to access ...

Search
Members