Posted by **jafranny** on Saturday, February 20, 2010 at 2:43pm.

a football stadium seats 60,000 fans.about 1/4 of the fans pay $100.00

per ticket,1/2 of the fans pay $70.00 per ticket, and the remainder pay about $40.00 per ticket.about how much money will the team collect on a day when there is a full house at the stadium? explain how you determined your answer.

- math .... mad HARD -
**Ms. Sue**, Saturday, February 20, 2010 at 2:58pm
1//4 * 60,000 = 15,000

15,000 * $100 = $1,500,000

1/2 * 60,000 = 30,000

30,000 * $70 = $2,100,000

15,000 * $40 = $600,000

Add the three dollar amounts together to get the total money taken in.

- math .... mad HARD -
**Anonymous**, Monday, January 26, 2015 at 4:49pm
1/3 =4x3/1

## Answer This Question

## Related Questions

- math - The Houston Chronicle on January 13, 2007 reported on Texans' ticket ...
- Engl - 2. Read the following paragraph from “A Tremendous Trade”: It might not ...
- english - Read the following paragraph from “A Tremendous Trade”: It might not ...
- Math - A group of fans at a football game are sitting in 7 rows with 28 in each ...
- math - The cost of a regular price ticket to Saint Louis Cardinal baseball game ...
- Economics - Suppose that a movie theater owner faces the demand curve given by P...
- Calculus - A movie theater wants to determine the price per ticket that should ...
- Lang Arts - Hi. I need help with one question, and then I need someone to check...
- math - a group of fans at a football game are sitting in 7 rows with 28 in each...
- Language Arts - Can someone tell me what the simple subject and simple ...

More Related Questions