Friday
March 24, 2017

Post a New Question

Posted by on .

the speed of train A is 16 mph slower than the speed of train B. Train A travels 210 miles in the same time it takes train B to travel 290 miles. Find the speed of each train.
Train A = 58 mph
Train B = 74 mph
Can you tell me if this is right

  • Math - ,

    You could have tested your answers to realize you were wrong.
    210/58 = 3.62
    290/74 = 3.9

    I got
    Train A 42 mph
    Train B 58 mph

    test
    210/42 = 5
    290/58 = 5

  • Math - ,

    Thank you I forgo about checking the answer

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question