Sunday

March 29, 2015

March 29, 2015

Posted by **Alex** on Wednesday, September 23, 2009 at 5:19pm.

- Math 6th grade -
**Sarah**, Wednesday, September 23, 2009 at 5:32pmSimple. 48/6=8, 8 ounces per serson. 1/6th popcorn

48/3=16 16/2=8 1/2 of each licorice.

**Answer this Question**

**Related Questions**

math 7th - cheryl,rita and four of their friends go to a movie and share equally...

Math - cheryl, rita and four of their friends go to a movie and share equally a ...

math - six friends go to the movies and share equally a 48-ounce bag of pop corn...

Math - Cheryl, Rita, and four of their friends go yo a movie and share 48 ounce ...

math - using only one cut , how would you divid 7 pieces of licorice among 5 ...

math - using only one cut , how would you divid 7 pieces of licorice among 5 ...

Math - Using only one cut, how would you divide 7 pieces of licorice among 5 ...

6th grade math - If you had 5 pieces of licorice to share equally among 7 people...

Math - How do you solve this: A 20-ounce bag of popcorn costs $2,80. If the unit...

math - a 20-ounce bag of popcorn costs $2.80. if the unit price stays the same, ...