Posted by Anonymous on Wednesday, July 29, 2009 at 10:28pm.
Claudia earns $6.40 per hour (h). For overtime (each hour
over 40 h) she earns $9.60. If she works 48.5 h in a week, what pay should she
receive?

math  Ms. Sue, Wednesday, July 29, 2009 at 10:36pm
40 * 6.40 = 256
48.5  40 = 8.5
8.5 * 9.60 = 81.60
256 + 81.60 = $337.60

math  Dr Russ, Thursday, July 30, 2009 at 4:02am
To my mind easier to understand if the units are included? [I am very pedantic about including units my students!]
40 h * $6.40 h^1 = $256
48.5 h  40 h= 8.5 h
8.5 h * $9.60 h^1= $81.60
$256 + $81.60 = $337.60
Answer This Question
Related Questions
 MATH  liz earns a weekly salary of $459 and $20 per hour for each over time ...
 Math  liz earns a weekly salary of $459 and $20 per hour for each overtime hour...
 Math HELP FAST PLEASE  liz earns a weekly salary of $459 and $20 per hour for ...
 help with math!  Evonne earns $10.50 per hour for a 40 hour week. She earns ...
 math  Are these answers correct 4.0171 Answer: 4 171/10,000 Arrange in order ...
 math check please  1. Find the least common multiple of 4 and 11. Answer: 44 2 ...
 MATH  Could someone please double check me...
 Math  18. Carla earns $8.43 per hour working 40 hours a week. If she worked 7 ...
 math help  Jordan earns $11.35 per hour and works 40 hours per week. He then ...
 math  An applicant earns $9 per hour and works 40 hours per week in typical ...
More Related Questions