Wednesday
July 30, 2014

Homework Help: French

Posted by Carrie on Monday, April 6, 2009 at 7:05pm.

Could You Please Check These Thanks.

Directions: Choose the correct word that completes the sentence.

1. Une pomme et une poire sont des ------------. A. fraises B. légumes C. fruits.
Answer: C

2. C'est ------ un kilo de carottes?
A. Comment B. Combien C. Un marchand
Answer: B

3. Il va acheter ------- de moutarde.
A. Un paquet B. Une boîte C. Un pot.
Answer: C

4. Je voudrais six -------- de jambon, s'il vous plait.
A. bouteilles B. tranches C. litres
Answer: B

Directions: Complete with the correct verb of faire.

5. Je ------ les courses le matin.
Answer: Fais

6. Mon frère ------- du latin.
Answer: fait

7. Vous -------- vos devoirs?
Answer: faites

8. Les élèves ne ----- pas la cuisine.
Answer: font

Directions: Choose the right word to complete the sentence.

9. Moi, j'aime beaucoup ------- lait.
A. le B. du C. de
Answer: B

10. Je voudrais ------- eau
A. d' B. de l' C. du
Answer: B

11. Il va acheter ------- fruits et -------- légumes.
A. des B. de C. les
Answer: C

Directions: Rewrite the sentences in the negative.

12. Je vais acheter du pain.
Answer: Ils ne veulent pas acheter du pain.

13. Je voudrais de la crème.
Answer: Ils ne veulent pas de la crème.

Directions: Rewrite these sentences using special adjectives such as (feminine: Bon Masculine: Bon(s)

14. Les carottes sont très bonnes.
Le poisson ------.
Answer: Le poisson est très bon.

15. Tu veux quel sandwich?
Tu veux ------ salade?
Answer: Tu veux quelle salade.

Directions: Complete with the verb of pouvoir, or vouloir.

16. Je -------- faire le travail. (pouvoir)
Answer: peux

17. Vous ------- aller au restaurant?(vouloir)
Answer: voulons

18. Tu ------- aller au marché. (pouvoir)
Answer: peux

19. Ils ------- parler au prof. (vouloir)
Answer: voulent

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

FRENCH HELP - for each of ariane's statements, tell her one thing she should do...
FRENCH URGENT HELP - for each of ariane's statements, tell her one thing she ...
French - Can you please check these thanks. Directions: Identify each person ...
French - I need help with grammar, can someone check it out for me? 1. Une ...
French 2 - Complete the names of the dishes une omelette___fines herbes avec des...
French - Difference between indefinite and definite articles? Indefinite = Un, ...
French - Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell ...
French - Could you check these thanks Directions: Vrai or faux? Part 1 1. Aux ...
FRENCH to SraJMcGin - Bonjour, Mme! Pourriez-vous me dire comment on dit "...
French continued - Could you please check these to thanks! Directions: Complete ...

Search
Members