Friday
November 28, 2014

Homework Help: PLEASE HELP ME! PLEASE!

Posted by Veronica on Wednesday, February 25, 2009 at 9:19pm.

1 )3x + 8y = 1
7x + 4y = 17
Answer: (3,1)

2) -3x + 5y = -7
9x + 2y = 38
Answer: (4,1)

3) 7r + 3s = 13
14r - 15s = -16
Answer: (1,2)

4) 2x - 7y = 42
4x - 14y = 64
Answer: No Solution ??

5) 9x + 12y = 15
3x + 4y = 5
Answer: Identity ??

6) 2 = 4s - 3t
2 = 12s - 9t
Answer: No Solution ??

7) 3a - 6b = 18
4a + 8b = 24
Answer: (6,0)

If I got any of these wrong, can someone please show me the right way to do them?

These I have no idea on how to do them.

8) 4x +8y = 5
5x +10y = 13

9) 13 = 8a - 8b
6 = 4a - 5b

10) 160 = 2x - 10y
120 = 3x - 15y

Can anyone show me how to do these ones, I keep trying to solve them, but keep getting the wrong answer?

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

8th Grade Algebra: Answer Check - Find the length of the 3rd side of each right ...
8th Grade Algebra: Answer Check #2 - Add or Subtract (Radicals) { this means ...
8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check - Write each expression in simplest form...
Social Studies - PLEASE ANSWER! PLEASE ANSWER! PLEASE ANSWER! Identify two ...
Math 8R: Homework Check - Part 2 - Part 2: Simplify by combining like terms and...
Health - What are the short term effects of Cocaine: When someone consumes this ...
Social Studies - PLEASE ANSWER! PLEASE ANSWER! PLEASE ANSWER! 1) Identify two ...
Math (Algebra) - Can someone please check my answer? 9[73-(-95-61)]= 2061 if my ...
math - sums and differences of rational algebraic expression answer the ...
math - please answer this my topic is all about sums and differences of rational...

Search
Members