Thursday
September 18, 2014

Homework Help: French work to be checked

Posted by Hellokitty1993 on Thursday, January 22, 2009 at 12:21pm.

If some are wrong could you please give me some more steps on it. thanks


1.Qui est ------- amie?
Qui est mon amie?
Answer: Mon amie est Briana

2. Qui est ----- ami?
Qui est mon ami?
Answer: Mon ami est Alex

3. Ou, habitent ------ grands - parents?
Ou habitent tes grands - parents
Answer: Mes grands - parents habitent est Sunset Hills.

4. ----- frere a quel age?
Mon frere a quel age?
Answer: Mon frere a vint - neuf ans

5. ----- soeur a quel age?
Ma soeur a vingt - neuf ans

6. Ou est ----- maison ou ------ appartement?
Ou est ma maion ou ton appartement?
Answer: Ma maison est dans la rue Dennis.

7. Tu aimes ----- cours de francais?
Tue aime ma cours de francais
Answer: Mon cours de francais je aime.

8. ---- prof est sympa?
Ma prof est sympa
Anwer: Ma prof est sympa.

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

French 1 - could you please check this god bless. Directions are using the ...
FRENCH - Okay so for this question Qu'est-ce que tu viens de faire aujourd'hui? ...
French - I have a question on Qui est-ce? or Qu'est-ce que c'est? I have to ...
FRENCH -another question - Difference between "qui est-ce qui" and "qui est-ce ...
French - Can you check these. I'm not really sure how to do these so I need a ...
French - In this assignment, answer the questions below in complete sentences, ...
French - Which sentence is correctly written, Tu es mon amie or Tu es ma amie?
French - Get to know your partner better by asking and answering questions. ...
French (need a website link quick question) - I need a website link that will ...
French work - 1. Mon grand-pere, Rudy a quatre-vingt-un ans. Il est brave et ...

Search
Members