Tuesday

March 31, 2015

March 31, 2015

Posted by **jazz** on Saturday, November 1, 2008 at 10:59pm.

A store owner buys coats for 56$ each. she adds 30% to the cost and sells the coat s at 15% off. find the selling price of each coat.

would i do 56 x 0.30 = 16.80

56.00 + 16.80 = 72.80

56.00 x 0.15 = 8.40

56.00 - 8.40 = 47.60

- math -
**Ms. Sue**, Saturday, November 1, 2008 at 11:02pmThis part is right!

56 x 0.30 = 16.80

56.00 + 16.80 = 72.80

So the price tag on the coats reads $72.80.

Then she takes 15% off of 72.80.

- math -
**jazz**, Saturday, November 1, 2008 at 11:04pmoh i forgot that part.so 72.80 x 0.15 = 10.92 then subtract that from 72.80 which equals 61.88, right??

- math -
- math -
**Ms. Sue**, Saturday, November 1, 2008 at 11:12pmDid you finish the computer problem?

- math -
**jazz**, Saturday, November 1, 2008 at 11:12pmno, wait. nvm :P just that one, then im done. hehe

- math -

**Answer this Question**

**Related Questions**

math..percents - Craig wants to buy some software for his computer. The company ...

Math - A clothing retailer purchased a line of fall leather coats which were ...

math - A store owner buys 40 shirts for $600. She then adds 40% to her cost and ...

Marketing Math - markup/mark down - A clothing retailer purchased a line of fall...

business math - everweek a store buys 30 gallons of milk at a cost of $1.58 per ...

7th grade math Ms. Sue last two questions thanks - 15. In Store A, a book that ...

Business Math - Every week, a grocery store buys 30 gallons of milk at a cost of...

7th grade math Ms. Sue help please thanks - 11. The sales tax rate is 6.9%. a. ...

Math - A video store sells a certain video for $32, which is 60 percent more ...

math - A grocery store buys 30 gallons of milk at a cost of $1.58 per gallon. ...