Posted by ROSA on .
HEART BEATS ABOUT 72 TIMES PER MINUTE...
IN A 30 DAY MONTH?____
IN A YEAR?_____
IN YOUR LIFETIME, IF YOU LIVE TO 72 YEARS OF AGE?________________

MATH 
john,
do your own math rosa !!

MATH 
noni,
HEART BEATS ABOUT 72 TIMES PER MINUTE...
IN A 30 DAY MONTH?____
30 days = 43 200 minutes
IN A YEAR?_____
1 year = 525 948.766 minutes
IN YOUR LIFETIME, IF YOU LIVE TO 72 YEARS OF AGE?________________
72 years = 37 868 311.2 minutes
Now Calculateā¦.. 
MATH 
Mark,
I don't think that answer is right.
60 minutes in a hour
72x60= 4320 an hour
24 hours in a day 4320x24=103680 a day
103680x30 days=3110400 a month
Then go back and do
103680 a day x365 days a year=37843200
37843200 a year x 72 year=2724710400
Let me know what you think and how you calculated this