Post a New Question

math

posted by .

please check my answer thanks :)


What is Eric's gross pay , including overtime and double time

He earns $9.24 per hour He gets time and a half for over time and double time for work on Saturday He worked 52 hours this week, with 8 hours overtime and for hours on Saturday


$9.24 x 1.5 = $13.86
$9.24 x 2= $18.48

$18.48 x52 =$948.48 gross pay

  • math -

    40 hrs x 9.24 = $369.60 base pay
    8 hrs x 9.24 x 1.5 = 110.88 for overtime
    4 hrs x 9.24 x 2 = 73.92 for Saturday
    Total = 554.40
    A quicker way to do it is to treat the 52 hours as 40 + 8x1.5 + 4x2 = 60 hours at the base wage of 9.24

  • math -

    thanks i got now :)

Answer This Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question