Monday
December 22, 2014

Homework Help: please check

Posted by marie on Thursday, August 23, 2007 at 11:08pm.

Please check focusing on the grammar area specified in the left column. The Sentence following the grammar area is the sentence in question.

1.Dangling Modidiers - If your baby does not like cold apple juice, it should be heated.

My Answer: If your baby does not like cold apple juice it should be heated.

2.Dangling Modifiers - When they are fresh, eating oranges can often keep away the cold virus.

Answer: No Change

3.Predication - Our plans for tomorrow should begin today.

Answer: No change

4. Punctuating Sentence: The dinner party will begin at 8 o'clock sharp,

Asnwer: The dinner party will begin at eight o'clock sharp.

5. Puctuating Sentences - Without a
doubt, cramming for test.

Answer: No Change

6. Punctuating Sentence: He took the cure too sharply, it caused an accident.

Answer: Because he took the cure too sharply, it caused an accident.

7.Punctuation Colon - The ingredients for my favorite grilled sandwich are: peanut butter and bananas.

Answer: The ingredients for my favorite grilled sandwich are the following: peanut butter and bananas.

8. punctuation colon - Studing in exciting: find something about the subject that interest you, and resolve to become an expert.

Answer: No change

9. Puctuation Dash - Pens come in all shapes-my favorite is an ergonomic one shaped like a wishbone.

Answer: No change

10. Punctuation Hyphen - She ate two thirds of the pie in one sitting!

Answer: She ate two-third of the pie in one sitting.

11. Punctuation Hyphen - The high rise building is located at 3114 Main Street.

Answer: The high-rise building is located at 3114 Main Street.

12. Punctuation-Parenthese - The blouse did not fit properly. (You will find it in this package.)

Answer: The blouse did not fit properly. (You will find it in this package).

13.Punctuation Square Brackets- The article about American history stated, "The revolution began over a beer [during Prohibition] and ended with a bang."

Answer:No change

14.Inclusive language Nonsexist language - We need more manpower to finish the job on schedule.

answer: We need more workers to finish the job on schedule.

15. Inclusive language - Nonracist and Nonagist Lanuage - The woman who earned the award was a Negro from Louisiana.

answer- The person whom earned the award was an African American from Louisiana.

17. Inclusive Language - Noncracist and nonagist - It seems that every Golded ager is on the bus trip to Laughlin, Nevada.

Answer: It seems that every elderly person is on the bus trip to Laughlin, Nevada.

18. Inclusive language-talking about people with disabiities and diease - The blind people were downtown for a national conference.

answer: The people with vision impairments were downtown for a national conference.

19. Same as above - His sister is afflicted with polio and muscular dystrophy, so she is confined to a wheelchair.

Answer: His sister who has polio and muscular dystrophy needs to use a wheelchair in order to move around.

20. Inclusive language-Quoting from biased material - The mayors and their wives were invited on a tour of the state buildings.

Answer: The "mayor and their wives" were invited on a tour of the state buildings.

21. Same as above - Back in the 1400s, the laws governing the people were quite specific: "All men shall tithe 10% of the church and pay taxes every six months. All men can attend school until they are 16 years of age."

Answer : No change

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

grammar - Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area ...
grammer - please check and let me know if this is correct. What the teacher is ...
English / Grammar - Please check the following sentences and let me know if they...
Communications - Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area ...
com150 - Read the following sentences, and focus on the grammar area specified ...
english - Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area ...
Writing...Grammar - Is the common error in the following sentence a dangling ...
Punctuation - Rewrite the following sentences, focusing on the grammar area ...
tO GURUBLUE - Their advice was excellent... you need to put a subject in before ...
grammar - Grammar Exercise 3 To Be Distributed to Students in Week Five Rewrite ...

Search
Members