Saturday
April 19, 2014

Homework Help: math check please

Posted by tara on Wednesday, February 7, 2007 at 4:32pm.

1.Write 4x4x4x4x4 as a power of 4.

Answer: 4^5

2. Evaluate. 72 divide 8-9 divide 3

Answer: 0

3. Give the place value for the indicated digit 8 in the number 138,350

Answer: Thousands

4. Fencing a rectangular field that measures 37 ft by 27 ft How much fence should i buy?

Answer: 128 ft

5. Using the numbers 1 and 3 show another way of writing 1/3

answer: 1 divide 3

6. divide 4 1/5 by 3 1/7 write the reult in simplest form

answer: 1 37/110

7. which of the numbers are composite?
23, 28, 33, and 47

answer: 28 and 33

8. greatest common factor of 18, 30, and 45

answer: 3

9. Divid $44,832 Divide $3,736/month, be sure to attach the proper units

answer:
12 months

10. 43 half gallon of milk in his store what is the amount of milk as a mixed number of gallons?

answer: 21 1/2 gal

11. Find the reciprocal of 2 1/3

answer: 3/7

12. list the factors of the number 14

answer 1, 2, 7, 14

Correct.

Answer this Question

First Name:
School Subject:
Answer:

Related Questions

MATH 115 - I have math questions I need to check my answers can you please help ...
MATH - I have math questions I need to check my answers can you please help me 1...
Algebra (check my answers) - Please check these answers. Multiply -7(2a2 -4) = -...
Algebra - Can you please check my work? You have helped other students I know. ...
math - Name: Barbara Dillon Date: July 18 2010 1. Divide 9018 =5 Answer is 5 2...
math - Someone please check my answers 1.In the number 854,263,189 what number ...
Math - evaluate 12-|-13+15|=10 28. A bedroom is 9 ft by 8 ft. What is its ...
dividing monomials - i dont know what to do when their is a smaller number on ...
math - I am a 2-digit number with a 1-digit decimal. I am bigger than 54 but ...
math,correction,plz - Evaluate (15-5)/[((12)/(2*2))-2] my answer that i keep ...

Search
Members