Wednesday
April 16, 2014

Homework Help: Computers: People

Recent Homework Questions About Computer People

Post a New Question | Current Questions

Social Studies
The excerpt below is Article 6 of the "Declaration of the Rights of Man," the document that founded the French Republic on August 26, 1789. Use this excerpt below to answer the following question: Law is the expression of the general will. Every citizen has a right ...
Thursday, March 27, 2014 at 1:11pm

Global Studies
George, Josh, and Hannah are using the same computer in Minnesota. Yes, A is correct.
Thursday, March 27, 2014 at 12:18pm

Math
In a marketing survey involving 1,000 randomly chosen people, it is found that 630 use brand P, 420 use brand Q, and 210 use both brands. How many people in the survey use brand P and not brand Q? Answer choices: 210 people 420 people 630 people none of these
Thursday, March 27, 2014 at 11:37am

statistics
9 people probability of man first = 5/9 then prob of woman = 4/8 so 20/72 for man then woman then probability of woman first = 4/9 then prob of man = 5/8 so 20/72 again add them 40/72 = .55
Thursday, March 27, 2014 at 11:27am

statistics
A committee consists of five men and four women. Two people are selected at random from the committee. What is the probability that one man and one woman will be selected?
Thursday, March 27, 2014 at 11:13am

FINANCE
choice A: pay 3100(.85) or 2635 now choice B: pay 12 payments of 270 present value of the 12 payments at a monthly rate of i = 270( 1 - (1+i)^-12)/i= 2635 hard to solve, let Wolfram do it for us (I changed the i to x, since Wolfram thinks i = √-1 ) http://www....
Thursday, March 27, 2014 at 12:03am

Health
Dr.Margo Maine suggests that people exercise for the three F's which include.
Wednesday, March 26, 2014 at 5:12pm

Psychology
Perception depends upon your past experiences. You probably don't find the same foods appetizing as people in other places in the world.
Wednesday, March 26, 2014 at 2:06pm

health
people living with HIV can have a longer and healthier life by ____
Wednesday, March 26, 2014 at 1:09pm

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:06am

Language arts help!!
go to open study josh they always help and i got almost alll my answers right this web site is for side use go to open study first plus its funner talking to more people.
Wednesday, March 26, 2014 at 10:40am

Math
Jan is making a 3-tier wedding cake for 300 guests. She will make the cake for $3 per serving with the following specifications: -Each serving is 4 inch.3 -Each tier must be smaller than the tier below it. -Each square tier is 4 in. tall with a side length of 16 in., 14 in., ...
Wednesday, March 26, 2014 at 7:06am

Ms. Sue - How do you have time to help kids?
You're always helping people with troubling homework and prodding us to do our research. How do you find time do do anything else? It's really kind of you, by the way and I always appreciate your help. :-)
Wednesday, March 26, 2014 at 2:53am

Math
Admission to a museum cost $12 for adults and $7 for children. A group of 35 people attending the museum paid a total of $315 in admission fee. Write a system of equations to represent the situation. Let A represent the number of adults admissions and C represent the number of...
Tuesday, March 25, 2014 at 10:48pm

history
how did Japan consolidate its hold over its people during the interwar period?
Tuesday, March 25, 2014 at 10:33pm

world history
how did Japan consolidate its hold over its people during the interwar period?
Tuesday, March 25, 2014 at 10:08pm

Grade 12 Calculus
For an outdoor concert, a ticket price of $30 typically attracts 5000 people. For each $1 increase in the ticket price, 100 fewer people will attend. The revenue, R, is the product of the number of people attending and the price per ticket. a) Let x represent the number of $1 ...
Tuesday, March 25, 2014 at 8:46pm

Computer help!!!
Gateway
Tuesday, March 25, 2014 at 8:45pm

physics
In a water park, people walk up a ramp before diving into the water below. If they cover a horizontal distance of 100 meters before diving down 50 meters, what is the angle made by the ramp with the ground?
Tuesday, March 25, 2014 at 7:50pm

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:38pm

8th grade U.S History
Document B: Daniel Webster’s argument regarding a national bank, 1833 The argument regarding the national bank starts with the question: Does Congress have the right to charter a 'National Bank'? and can a State Legislature be forced to house a federal institution...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:53am

math
after 1st round 7 people receive email after 2nd round 7^2 or 49 receive email after 3rd round 6^3 or 343 receive email after 4th round 7^4 or 2401 receive email after 5th round ...........16807 receive email number receiving email in 5th round = 7^5
Monday, March 24, 2014 at 7:18pm

math
Layne sends an email to 7 people and those 7 people send the email to 7 more people, and so on. Write an expression to show the number of people who will receive the email after the fifth round.
Monday, March 24, 2014 at 6:55pm

English 10th grade
This is confusing to me: "Truth, Sekhar reflected, is like the sun. I suppose no human being can ever look it straight in the face without blinking or being dazed. He realized that, morning till night, the essence of human relationships consisted in tempering truth so ...
Monday, March 24, 2014 at 6:38pm

math
The pizza is 12/12, meaning it has 12 total slices. If 5 people each had 2 slices (this is what 2/12 means) then: 5* (2/12)= 0.83= 10/12 10/12 is how much pizza was eaten. To figure out how much is left, subtract how much was eaten from the total. (12/12)- (10/12)= 2/12
Monday, March 24, 2014 at 4:20pm

Business & Economics
For the most recent seven years, the U.S. Department of Education reported the following number of bachelor's degrees awarded in computer science: 4,033; 5,652; 6,407; 7,201; 8,719; 11,154; 15,121. What is the annual arithmetic mean number of degrees awarded? About 12,240 ...
Monday, March 24, 2014 at 1:22pm

Speech- Statistic needed
Does anyone know of any websites that have statistics on the number of people that volunteer for disaster relief in the us?
Monday, March 24, 2014 at 12:13pm

statistics
help i do not understand how to solve this question: assume that blood pressure readings are normally distributed with a mean of 111 and standard deviation of 7. A researcher wishes to select people for a study but wants to exclude the top and bottom 10 percent. What would be ...
Monday, March 24, 2014 at 11:31am

U.S History DBQ - need help to check my answer!!!
Document A: Andrew Jackson’s Bank Veto Message to Congress, July 10, 1832 Of the twenty-five directors of this bank, five are chosen by the government and twenty by the citizen stockholders. … It is easy to conceive that great evils to our country and its ...
Monday, March 24, 2014 at 10:22am

English
What can you do to save electricity? 1. I can unplug my computer when I go to bed. 2. I can turn off the lights when I leave my room. 3. I can unplug all the things such as the computer, the printer, the speaker, etc. 4. I can unplug the electric mat when I don't use it. 5...
Monday, March 24, 2014 at 6:23am

statistics
assume that blood pressure readings are normally distributed with a mean of 111 and standard deviation of 7. A researcher wishes to select people for a study but wants to exclude the top and bottom 10 percent. What would be the upper and lower readings to qualify people to ...
Monday, March 24, 2014 at 2:59am

computer science
a) What is the largest positive number that can be represented in 12 bits using one’s complement? Represent the number in bits and decimal as well. Assume the first bit is the sign bit. (2 marks)
Sunday, March 23, 2014 at 11:47pm

statistics
You do not mention what is being measured. Do the numbers represent SAT Scores or the number of people who took the test (participation rates)? Points on a scatter diagram are each represented by two numbers, one on the ordinate (Y axis) and the other on the abscissa (X axis...
Sunday, March 23, 2014 at 10:03pm

physic30
A charged glass rod is brought close to an insulated metal rod. The rod is momentarily grounded and then the ground is removed. This method of charging is called charging by ______? There is 3 ways; by friction, by conduction, and by induction. I think is by friction! People ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:37pm

social studies
Which statement is most likely to be supported by objective data? A. In infancy, the color blue is associated with boys, and pink is associated with girls. B. When in doubt, punt; when certain, go for the goal on the fourth down. C. In my view, the author’s assumptions ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:07pm

reading
Atticus influencing Scout can my subtopic be strict, respect for all people, and actions
Sunday, March 23, 2014 at 10:52am

statistics
5. Suppose a manufacturer of computer chips is experiencing an average of 2% defective chips. (a) If a lot contains 1000 chips, what is the probability that more than 25 chips are defective? HINT. Use the normal approximation to the binomial.
Sunday, March 23, 2014 at 12:35am

Reading
he influences the kids to have respect for all people, he influenced not to be prejudice. and idk what else
Saturday, March 22, 2014 at 12:33pm

Reading
I suggest you simplify your sentence to: In Harper Lee’s novel, To Kill a Mockingbird, Atticus greatly influences both his children and the town's people. Your subtopics should reflect what he did and what the others did in response to Atticus.
Saturday, March 22, 2014 at 12:29pm

Reading
In Harper Lee’s novel, To Kill a Mockingbird, Atticus plays a big role on influence, both to the towns people and especially his children.
Saturday, March 22, 2014 at 12:10pm

Reading
"Did you read his analysis in Sparknotes? What have you found about him by reading this novel? " he tries to see the good in everyone and never the bad he defends Tom Robinson Atticus practices the ethic of sympathy and understanding that he preaches to Scout and Jem...
Saturday, March 22, 2014 at 11:30am

reading
he tries to see the good in everyone and never the bad he defends Tom Robinson Atticus practices the ethic of sympathy and understanding that he preaches to Scout and Jem and never holds a grudge against the people of Maycomb he is a wise parent He stands rigidly committed to ...
Saturday, March 22, 2014 at 11:29am

English
Write an essay explaining why you think The Tragedy of Romeo and Juliet remains so popular. What is it about the characters of The Tragedy of Romeo and Juliet that makes it so easy for young people to identify with them? Make at least two references to specific details in the ...
Friday, March 21, 2014 at 9:46pm

reading
so i'm writing an essay what could be three subtopic i could write about of Atticus that deal with influence like how does he influence the townspeople and the kids? like respect for people what else?
Friday, March 21, 2014 at 7:07pm

reading
how? is it his children or the people in the town too?
Friday, March 21, 2014 at 6:54pm

IFSM
The chief information officer recommends that a new computer and software costing $100,000 be purchased and installed because it will decrease administrative costs by $4 per hour and management allocation by $2 per hour, resulting in a 10 percent increase in profits. Will this...
Friday, March 21, 2014 at 4:03pm

scholarship essay edit
can someone edit this? Throughout my life’s journey, I have come to attain two true passions - the first one being English studies. Since the very dawn of childhood, I have been known to bleed the calligraphic content of Gary Soto's brilliant poetry and breathe the ...
Friday, March 21, 2014 at 1:23pm

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 at 10:29am

math
A state fair had 1,0​19,887 people in attendan​ce. The fair committee performed a survey. The&n​bsp;question was, “What&n​bsp;do fairgoers enjoy mo​st ...
Friday, March 21, 2014 at 3:02am

History
During the cold war, people were afraid of communists, both outside and inside the United States. The red scare and mccarthyism that grew out of these fears was damaging to the American way of life. During the mccarthy years, many of the freedoms guarranteed in he bill of ...
Thursday, March 20, 2014 at 10:44pm

language arts
Resilient people usually a. complain when they have bad luck b. bring good luck to others c. are able to deal with setback
Thursday, March 20, 2014 at 10:11pm

Math
1. You want to deliver an article with the most impact and easy reading to the readers; you decide that you need to present the data as percentages. For each of the data statements, though, none of them have percent’s. Convert each statement’s data into a percentage...
Thursday, March 20, 2014 at 8:52pm

Language arts help!!
1–6, read the play excerpt below and answer the questions that follow. Jaws of the Water ACT TWO At rise we see DAD, TINA, and MARK rushing in and out of the living room. Each enters carrying important items—such as sleeping bags, rain gear, and gallons of water—...
Thursday, March 20, 2014 at 8:20pm

Language
People don't practice safe sex, no do they seek appropriate medical assistance.
Thursday, March 20, 2014 at 7:18pm

Language
What impact do ignorance and stigma have on people who are HIV-positive in Malawi and other African countries? It'll b much helpful if you dont give links Thank u :)
Thursday, March 20, 2014 at 6:47pm

Math: please help
According to one study, 61% of the population swallow at least one spider per year in their sleep. Based on this study, what is the probability that exactly 7 of 10 randomly selected people have swallowed at least one spider in their sleep in the last year? a. 70% b. 22% c. 1...
Thursday, March 20, 2014 at 4:23pm

Language Art (Please Check)
1.C But mama told me never mind.She said i didnt need a bracelet to remember laurie,just as i didnt need anything to remember pap or our home in berkeley or all the people and things we loved and had left behind What is the main idea of this passage? A. When you lose something...
Thursday, March 20, 2014 at 3:13pm

Math
According to one study, 61% of the population swallow at least one spider per year in their sleep. Based on this study, what is the probability that exactly 7 of 10 randomly selected people have swallowed at least one spider in their sleep in the last year? a. 70% b. 22% c. 1...
Thursday, March 20, 2014 at 2:57pm

English grammer
Of course they are taken from online courses because I am taking it myself. And let me tell you that I do have a hard time understanding English grammar. No matter how much time I spent with it, I get frustrated because it is hard for me. And just because they didn't spell...
Thursday, March 20, 2014 at 2:43pm

Language Art (Please Check)
3.A 4.D 3.Which of the following sentences contains a verb that agrees with its subject? A. The memories of her friend stay with her. B. Friends of the family helps them. C. Some people from the neighborhood gives them extra food. D. Sacks of mail is waiting at the main gate. ...
Thursday, March 20, 2014 at 2:06pm

Computer
Home work:- Write a program to read 5 records consists of first name, last name, id and grade. Assign the grade according to the following specifications: 0<g<= 50 F 50<g<=60 D 60< g<= 70 C 70<g<=90 B 90<g <=100 A Use Stringtokenizer and buffering...
Thursday, March 20, 2014 at 12:49pm

PLEASE HELP!!computer science
I'm trying to write a program for this piece wise function using CPU sim.its really argent... f(n) = n^5 (n<0) 10 (n=0) n^2 -2n +5 (n>0) i have worte this program bust still give error on cpu simulator.. please can you help me correct this error. Start: read 0 ; read...
Thursday, March 20, 2014 at 8:40am

Social Studies
http://www.google.com/webhp?source=searc​h_app#q=tourist%20attractions%20El%20Sal​vador http://www.explore-beautiful-el-salvador​.com/famous-people-from-el-salvador.html​
Wednesday, March 19, 2014 at 9:25pm

chemistry
Johnny said he didn't have a calculator and wants someone to do his work. I did one problem. Then Danny says his calculator returns the wrong answer so it may be broke(n). Then I find Danny and Johnny are the same computer. :-(. Do we have an answer moocher?
Wednesday, March 19, 2014 at 8:20pm

Math
Finland amusement park has a new thrill ride Roller coaster. They can load 24 people, give them an action- packed ride, and unload them in 5 minutes. At this rate, how many passengers can ride the thrill ride roller coaster in 1 hour?
Wednesday, March 19, 2014 at 6:53pm

Introduction to Computers
s a printer the object that is not powered by the psu of your computer?
Wednesday, March 19, 2014 at 6:23pm

Criminal investigation
Joe the slasher, who has disposed of 14 people so far who squealed on him to the cops, might resent your testimony.
Wednesday, March 19, 2014 at 5:39pm

english
the essay is about someone who has no privacy and the thesis statement is something like "i wish people respected my privacy." i dont really know how to start off my introductory paragraph.
Wednesday, March 19, 2014 at 5:05pm

Science!
2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <---- 3. Which of the following describes the relationship between friction and inertia? When there is more friction, there is less inertia When there is less ...
Wednesday, March 19, 2014 at 4:42pm

English
1-2. My uncle decided to splurge and _____with a country club because golf is his favorite____.(affiliate,deficit) 3-4. Gail didn't ____from smoking cigarettes until her employer made not smoking ____.Keeping her job was a very good incentive to get her to quit.(agnostic, ...
Tuesday, March 18, 2014 at 11:25pm

english-essay writing topic
What do you know that you can teach others? Do you know how to -- play a musical instrument? -- ace tests? -- get siblings to do chores for you? -- play basketball or other sports? -- embroider? -- play a computer game? -- sew?
Tuesday, March 18, 2014 at 9:48pm

Science
People kept on finding out new things about the atoms so when nuetrons came into place they had to make a new model.
Tuesday, March 18, 2014 at 9:08pm

6th grade social studies
The culture of Egypt and Nubia began to mix when people and goods passed between both Egypt and Nubia! :)
Tuesday, March 18, 2014 at 8:33pm

finance
Linda Scales is now employed as the managing editor of a well-known business journal. Although she thoroughly enjoys her job and the people she works with, what she would really like to do is open a bookstore of her own. She would like to open her store in about eight years ...
Tuesday, March 18, 2014 at 8:25pm

science quiz pls help!!!
In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True False***? 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s*** 3. Which of...
Tuesday, March 18, 2014 at 12:30pm

American History
Which organization specifically promoted support for the war among the American people? A. the Committee on Public Information B. the Red Cross C. the Council of National Defense D. the War Industries Board
Tuesday, March 18, 2014 at 9:44am

Science
1. In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <...
Monday, March 17, 2014 at 11:56pm

Science -Check Answers-
1. In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <...
Monday, March 17, 2014 at 10:38pm

intro to comp
You need to install an operating system on a computer that will be sharing files for the company employees. You estimate there will be as many as 15 users accessing these files at one time. Which operating system below is ideally suited for this machine? A. Windows 8 Home 64-...
Monday, March 17, 2014 at 10:34pm

history
How did the telegraph change people's lives..
Monday, March 17, 2014 at 8:46pm

help ms sue lang arts
For Questions 1–6, read the play excerpt below and answer the questions that follow. Jaws of the Water ACT TWO At rise we see DAD, TINA, and MARK rushing in and out of the living room. Each enters carrying important items—such as sleeping bags, rain gear, and ...
Monday, March 17, 2014 at 7:04pm

2 LA questions pls help!!!
People who clear forests seldom worry about which are older and which aren't. Here's a good example: http://grist.org/news/winery-plans-to-ch​op-down-california-redwoods-to-make-room​-for-vineyards/
Monday, March 17, 2014 at 6:40pm

life orientation
Taxation is getting money from people to pay for government responsibilities. http://en.wikipedia.org/wiki/Taxation_in​_South_Africa
Monday, March 17, 2014 at 4:45pm

social studies
You and the 3 or more aliases who all use the same computer of the same wi fi in your home in A_____, South Carolina.
Monday, March 17, 2014 at 3:40pm

social studies
who people
Monday, March 17, 2014 at 3:23pm

English
People who sound overconfident usually aren't. a. Adjective b. Adverb c. Noun
Monday, March 17, 2014 at 2:14pm

Math
a citizens group wants to determine people's opinions about a new road. The members of the group conduct a survey at the largest part of the mall in the city. Which best describes the sampling method used by the citizens' group? A.) convenience sample B.) random sample...
Monday, March 17, 2014 at 12:23pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

math
Tell which operation you would use for each word phrase. P people increased by two
Monday, March 17, 2014 at 11:48am

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

math
The use of this page is more efficient and more accurate than using a standard normal distribution table, http://davidmlane.com/hyperstat/z_table.​html for the prob(between 170 and 180) is gives .4772 for the prob( > 178) it gives .0548 multiply each of these by the ...
Monday, March 17, 2014 at 9:25am

math
Suppose that people's heights (in centimeters) are normally distributed, with a mean of 170 and a standard deviation of 5. We find the heights of 80 people. (You may need to use the standard normal distribution table. Round your answers to the nearest whole number.) (a) ...
Monday, March 17, 2014 at 8:00am

Maths
excluding the twins means only 27 people are available. So, C(27,4) is the number of teams possible.
Sunday, March 16, 2014 at 11:36pm

Language Art help
How does the great radio scare help you gain an understanding of past events? A.it tells why people are afraid of things they dont understand B.it tells of a radio broadcast that sounded so real people believed it was true C.it tells of an event that led to changes in what ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:57pm

english
Put an accent mark above the strong beats in the first four lines of the poem : Back and Forth. Back and forth go the ferries, back and forth from shore to shore, hauling people, trucks and autos, back and forth from shore to shore.
Sunday, March 16, 2014 at 7:47pm

english
Underline the gerund phrase in each sentence. Then, indicate whether the phrase functions as a subject (S), an object of a preposition (OP), a direct object (DO), an indirect object (IO), or a predicate nominative (PN). 1. Pablo Morales became known as the comeback kid of ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:29pm

Business Statistics
a sample of 16 people reveals the mean consumption to be 60 gallons with the standard of deviation of 20 gallons
Sunday, March 16, 2014 at 2:47pm

English
Emma thought and she thought: How can I make people notice me? Then, Emma's two twin nieces ran in the kitchen and asked Emma to make a batch of cookies for their class. She did, and the next day at the bake sale, lots of children and parents were buying her cookies. a)...
Saturday, March 15, 2014 at 7:31pm

English
First, Second or Third person "Do you love candy?" I asked my friend Roxis. I always make friends with other people. a)first person b) second-person c) third-person I think A
Saturday, March 15, 2014 at 6:34pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Computers

Search
Members